Maya Bay

 

Eén van de mooiste stranden van Thailand!

Maya Bay is ongetwijfeld één van de mooiste stranden van Thailand. Maya Bay, ook aangeduid als Maya Beach en Maya Bay Beach is een prachtig strand op het eiland Koh Phi Phi Leh, onderdeel van de immens populaire vakantiebestemming Koh Phi Phi. Het strand van Maya Bay is werkelijk prachtig. Het witte zandstrand, aan 3 kanten omgeven door robuuste rotsen en een azuurblauwe zee maken Maya Beach tot een waar paradijsje. Op het strand kan je heerlijk ontspannen, maar er kunnen ook activiteiten worden ondernomen. Maya Bay is bijvoorbeeld ook erg populair onder duikers en snorkellaars. De onderwaterwereld is hier prachtig!

Een reis naar Thailand boeken? Bekijk de beste reisaanbieders!

Aanbiedingen bekijken

Maya Bay Koh Phi Phi ThailandMaya Bay vakantie

Ben je op zoek naar de ultieme strandvakantie? Uren heerlijk genieten in de zon op het mooiste strand ter wereld? Overweeg dan zeker een vakantie naar Maya Bay in Thailand. Er zijn verschillende reisaanbieders die een geheel vakantie naar Maya Bay aanbieden, maar uiteraard kan je ook een dagje op excursie naar Maya Bay. Ben je van plan een rondreis door Thailand te maken? Overweeg dan zeker dit prachtige strand toe te voegen aan je route!

The Beach

Maya Bay is onder andere zo populair geworden vanwege de opname van de film The Beach. The Beach, een film uit 2000 met onder andere Leonardo DiCaprio speelt zich af op het strand van Maya Beach. Naar aanleiding van deze film komen er jaarlijks honderden toeristen naar dit mooie en unieke stuk filmdecor. Op hoogtijdagen varen de longtailboaten en speedboten af en aan naar dit idyllische strand.

Reistip: Een vakantie Koh Phi Phi boeken? Vraag gratis en vrijblijvend reisadvies aan bij de Thailandspecialist!

Op vakantie naar Maya Bay bij Koh Phi Phi? Bekijk de beste reisaanbieders!

Aanbieders bekijken

Faciliteiten strand

Op Maya Bay Beach zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

  • Een snackbar waar je snacks kunt kopen en wat drinken.
  • BBQ-plaats waar je officieel mag BBQ’en.
  • Een aantal wc’s.

Reistip: Neem zelf voldoende eten en drinken mee naar het strand. Er is niet veel te koop!

Duiken en Snorkelen

Zoals al gezegd, in de omgeving van Maya Bay kan je ontzettend goed snorkelen en duiken. Het zeewater is hier erg helder, waardoor je een goed zicht hebt op de tropische vissen en het kleurrijke koraal. Overal om je heen zwemmen felgekleurde vissen in verschillende groottes. Bij Maya Beach zitten verschillende duikscholen waar je kan leren duiken en die duikexcursies aanbieden. Toeristen vanuit Phuket, Koh Phi Phi Don en Krabi komen speciaal naar deze bijzondere plek om te duiken of snorkelen.

Een vakantie naar Thailand boeken? Bekijk de beste reisaanbieders!

Aanbiedingen bekijken

Zeekajak

Naast duiken en snorkelen is kajakken op zee ontzettend populair. Er zijn verschillende organisaties  die zeekajaktochten aanbieden over de zee bij Maya Bay. Tijdens deze tochten vaar je tussen de imposante rotspartijen door. Je vaart langs verschillende baaien en hebt prachtige vergezichten.

Reistip: Houd er bij deze tochten rekening mee dat je een paar uur weg bent. Neem voldoende water en zonnebrand mee!

Hotels en resorts

Je kunt niet direct aan het strand van Maya Bay overnachten. Wel zijn er een heel aantal hotels en resorts in de omgeving. We zetten de populairste hotels en resorts voor je op een rijtje. Met direct een linkje erbij zodat jij ze kunt bekijken en vergelijken. De meeste hotels liggen op ongeveer 1,6 kilometer van Maya Bay Beach. Houd hier rekening mee tijdens het vergelijken en boeken.

Goedkoop hotel boeken? Ontdek Trivago!

Goedkope hotels

Kaart Maya Bay

Waar ligt Maya Bay? Bekijk het op de kaart hieronder.

photo by: KTao, KTao, KTao

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen!

Aanbiedingen bekijken
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world