Hotels in Thailand

Er zijn mega veel hotels in Thailand. In alle bekende steden heb je verschillende hotels waar je uit kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar een all inclusive hotel in Bangkok, of juist een hotel aan het strand op Phuket, je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het wel boeken. We zetten een aantal populaire vergelijkingssites voor je op een rij. Zodat jij de verschillende hotels en prijzen kunt vergelijken en uiteindelijk jouw droomreis naar Thailand kunt maken.

Hotel boeken in Thailand? Bekijk de beste deals bij Trivago!

Aanbiedingen bekijken

Tips goedkoop hotel boeken

Ben je op zoek naar een goedkoop hotel in Thailand? Bekijk onderstaande tips over goedkope hotels en hoe je slim een goedkoop hotel kunt boeken.

  • Vergelijk altijd goed de verschillende prijzen op vergelijkingssites. Er zijn meerdere vergelijkingssites online te vinden waar ze alle prijzen van hotels voor jouw vergelijken. Vergelijk bijvoorbeeld de prijzen via:
  • In Thailand zijn erg veel goedkope hostels te vinden. Het land verwelkomt jaarlijks vele jongeren die komen backpacken. De hostels zijn zeker ook onder hen zeer in trek en goed te betalen.
  • Boek je vliegtickets en hotel in één keer bij dezelfde reisaanbieder. Vaak weten ze er een interessante combi-deal van te maken waardoor je hotel goedkoper kan worden.
  • Bekijk op de website van het hotel of resort naar de last minute deals. Dit zijn vaak kamers voor die dag die nog niet geboekt zijn. Veel hotels en resorts willen die tegen lagere tarieven alsnog vol boeken.
  • Boek je hotel of resort ter plekke. Als je tijdens je rondreis binnenloopt bij een hotel en vraagt of ze een goedkope overnachting hebben, kan je nog op lege kamers terecht. Voor hen ook een voordeel dat er toch nog een gast de kamer vult. Online betaal je veelal ook boekings- of reserveringskosten, die je ter plekke dan niet hoeft te betalen. Dus wil je lekker ontspannen door Thailand reizen en maakt het je niet per se uit in welk hotel je terecht komt? Dan is dit een interessante optie. Dit kan je naar een hoop goedkope hotels brengen!

Hotels met zwembad of spa

Bijna alle hotels in Thailand hebben een zwembad waar je als hotelbezoeker gebruik van mag maken. Uiteraard is het ene zwembad luxer en uitgebreider dan het andere zwembad. Wil je tijdens je verblijf heerlijk ontspannen in een luxe resort met spa en prachtig zwembad? Bekijk dan ook goed de website van het hotel. Op de website van het hotel heb je uiteindelijk de meeste en de juiste informatie.

Direct hotel boeken

Trivago

Trivago is een vergelijkingssite die de prijzen en beschikbaarheid van hotels voor jou vergelijkt. Je vindt hier de beste deals van hotels in Thailand. Ontdek het ruime aanbod en bekijk welke aanbieding bij jou en je wensen past.

Aanbiedingen Trivago

Momondo

Momondo is een vergelijkingswebsite waar je zowel hotels als vliegtickets kunt vergelijken. Dus wil je graag de combi-deal maken? Bezoek dan zeker Momondo en ontdek of ze een goede deal voor je hebben. Bekijk het interessante aanbod en ontdek of er een top deal voor je tussen zit.

Aanbiedingen Momondo
Logo_Agoda

Agoda

Agode biedt hotels en overnachtingen aan met korting. Dus ben je op zoek naar een goedkoop hotel? Of juist naar een luxe hotel voor een kleine prijs? Vergelijk dan zeker de verschillende hotels op Agoda en ontdek of jij misschien wel kunt overnachten in een luxe resort, voor een goedkope prijs!

Aanbiedingen Agoda
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world