Fly Drive Thailand

Vliegticket & Auto huren

Een fly drive Thailand is de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Steeds meer toeristen willen hun eigen invulling geven aan een vliegvakantie Thailand. Wat is er nou leuker dan zelf, in je eigen huurauto langs palmbomen scheuren en naar afgelegen baaitjes rijden. Jezelf een weg banen door de drukke wegen van Bangkok en Chiang Mai. Houd je van avontuurlijke vakanties en reis je niet graag met een groepsreis? Dan is een fly drive Thailand misschien wel iets voor jou.

Fly drive vakantie boeken? Bekijk aanbiedingen van 333 Travel!

Aanbiedingen bekijken

Wat is een fly drive vakantie?

Een fly-drive vakantie is eigenlijk niets meer dan een vliegticket, een huurauto en een mooie rondreis. Met de auto reis je het hele land door, of juist van stad naar stad. Net wat jij leuk vindt. Vooraf spreek je af waar en wanneer je de huurauto weer inlevert en de rest is helemaal aan jou. Op deze manier kan je zelf alle hoogtepunten van Thailand bezoeken en heb je alle vrijheid. Je kunt er ook voor kiezen om een iets meer georganiseerde fly drive vakantie te boeken. Dan maakt de reisaanbieder al een soort autorondreis voor je. Dan hoef je dus zelf niet je gehele route uit te stippelen. Bij verschillende reisorganisaties wordt er ook gesproken van een selfdrive reis. Een reis waarbij je dus zelf op pad gaat met een huurauto.

logo 333travel

333 Travel

333 Travel biedt een complete selfdrive door Thailand waarbij je alle hoogtepunten van het land kunt zien. Op je eigen tempo rijd je door Noord- en Midden-Thailand. Deel zelf je 18-daagse vakantie in!

Vakantie bekijken

Fly drive thailand - verkeerVakantie met reisorganisatie

Verschillende reisorganisaties bieden fly drive vakanties aan. In veel gevallen is dit een vliegticket, een huurauto en een programma voor je hele vakantie. Een groot voordeel hiervan is dat zij goede hotels voor je uitzoeken en een geschikte planning maken. Zij hebben het vaker gedaan en kunnen je goede adviezen geven. Let op; bij de reisaanbieders kan het verschillen hoe zij een fly drive vakantie noemen. Fly drive vakanties kunnen ook self drive vakanties genoemd worden. Houd hier rekening mee tijdens het zoeken naar jouw ideale vakantie naar Thailand. Voorbeelden van reisorganisaties die fly drive of self drive vakanties naar Thailand aanbieden zijn:

TIP: Bekijk de pagina met reisaanbieders en ontdek welke reisorganisatie voor jou de ideale Fly Drive vakantie aanbiedt!

Eigen fly drive Thailand samenstellen

Je kunt je fly drive Thailand ook zelf vormgeven. Door een los vliegticket te kopen en zelf je huurauto te regelen. Op deze manier heb je geen reisbureau of reisorganisatie nodig en regel je alles zelf. Je bent zo een stuk flexibeler dan als je een georganiseerde reis boekt. Je bepaalt zelf wanneer je vertrekt en wanneer je weer naar huis reist. Daarnaast kan het zijn dat je goedkoper uitbent. Je kunt namelijk zelf je vliegtickets en je huurauto boeken. Waardoor je de prijzen goed in de gaten kunt houden. Bekijk de tips over goedkope vliegtickets naar Thailand kopen.

Rondreis door Thailand

Een fly drive Thailand kan je op verschillende manieren vormgeven. Je kunt ervoor kiezen om een deel van je vakantie naar Thailand een huurauto tot je beschikking te hebben. Zo kan je het andere deel van je reis besteden aan bijvoorbeeld de Thaise eilanden. Je kunt er ook voor kiezen om je gehele verblijf in Thailand gebruik te maken van een huurauto. Geniet tijdens je hele vakantie in Thailand van de vrijheid van een auto. Rijd naar de bestemming waar je op dat moment naar toe wilt. Maak een onvergetelijke rondreis door Thailand!

Goedkoop vliegen naar Thailand? Combineren met huurauto mogelijk!

WTC – Goedkope vliegtickets

Autorijden in Thailand

Als je tijdens je Fly Drive vakantie gaat autorijden in Thailand moet je met een aantal zaken rekening houden. We zetten de belangrijkste tips rondom autorijden in Thailand voor je op een rij:

 • In Thailand rijden auto’s aan de linkerkant van de weg.
 • Op snelwegen mag je maximaal 100 km/u rijden. Binnen de bebouwde kom is de maximum snelheid 60 km/u, buiten de bebouwde kom 80 km/u.
 • Het wordt in Thailand rond 19:00/19:30 donker. Houd hier rekening mee tijdens het plannen van je autoritten.
 • Haal voor vertrek naar Thailand een internationaal rijbewijs bij de ANWB.

Leestip: Lees meer tips over autorijden in Thailand

Reisorganisaties

Bekijk de pagina met reisorganisaties voor een overzicht van gerenommeerde reisaanbieders die een Fly Drive vakantie in Thailand aanbieden. Alle organisaties geven een fly-drive vakantie Thailand op een eigen manier vorm. Vergelijk de verschillende vakanties dus goed.

Populaire bestemmingen

Wat zijn populaire bestemmingen voor een fly drive vakantie? Eigenlijk alle plekken die je tijdens een mooie autorondreis kunt aandoen. We zetten de hoogtepunten voor je op een rij; opgedeeld in Zuid Thailand en Noord Thailand.

Hoogtepunten Noord Thailand

 • Chiang Mai
 • Chiang Rai
 • Bergen en natuur
 • Golden Triangle, drielandenpunt Laos, Thailand en Birma (Myanmar)
 • Bergvolken
 • Bangkok

Hoogtepunten Zuid Thailand

 • Hua Hin
 • Stranden
 • Cha-am
 • Phuket
 • Khao Lak
 • Khao Sok

 

Enthousiast? Bekijk populaire fly drive vakanties!

Aanbiedingen bekijken
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world