Jongerenreizen naar Thailand

Een reis naar Thailand is voor iedereen aan te raden, ook voor jongeren. Jongerenreizen naar Thailand zijn enorm populair. Of je nu gaat voor een strandvakantie, een partyvakantie, veel cultuur wilt zien of vrijwilligerswerk wilt doen. Tijdens een jongerenvakantie naar Thailand kan het allemaal, al dan niet gecombineerd! Het leuke aan jongerenreizen is dat je op reis gaat met leeftijdsgenoten die naar hetzelfde op zoek zijn. Boek je een feestvakantie, dan heeft iedere reisgenoot net zoveel zin in een feestje als dat jij dat hebt. Ga je mee met een actieve jongerenvakantie Thailand? Dan ga je op reis met andere actievelingen, die alles van Thailand willen ontdekken. Je kunt uiteraard ook met vrienden een jongerenreis Thailand boeken. Dan weet je zeker dat je een onvergetelijke tijd zult hebben! Op deze pagina geven we je onafhankelijk advies over een jongerenreis Thailand.

Jongerenreis naar Thailand boeken? Bekijk de beste aanbiedingen!

Aanbieders bekijken

Jongerenreis Thailand

Een jongerenreis kan je op veel verschillende manieren invullen. Er zijn allerlei organisaties die op deze wensen inspelen en die allemaal de nadruk van hun jongerenvakantie Thailand anders hebben liggen. Jongerenreizen ThailandPopulaire jongerenreizen Thailand zijn:

Je kunt jouw jongerenvakantie ook combineren met andere landen in Azië. Maak er een onvergetelijke reis van en bezoek bijvoorbeeld ook Cambodja, Maleisië, Singapore of Indonesië.

logo 333travel

333 Travel – Actieve jongerenreis

Ga mee met een actieve jongerenreis naar Thailand van 333 Travel. Een jongerenvakantie met veel activiteiten zoals trekkings, boottochten en de jungle, maar ook ontspanning op de prachtige stranden van Thailand.
Reizen bekijken

Logo Sawadee

Sawadee – Avontuurlijke reizen (22-35 jaar)

Ben jij op zoek naar een avontuurlijk en actieve jongerenvakantie naar Thailand? Bekijk dan zeker het aanbod van Sawadee. Sawadee biedt reizen voor jongeren tussen 22 en 35 waarbij je ontzettend toffe activiteiten kunt doen. Denk aan een trektocht langs bergvolken, kajakken, snorkelen, raften en wilde olifanten spotten. Benieuwd geworden? Bekijk de aanbieding van Sawadee!
Jongerenreis bekijken

Reisorganisaties jongerenvakantie Thailand

Er zijn veel verschillende reisorganisaties die allen de meest toffe jongerenreizen Thailand aanbieden. Bedenk van te voren goed wat je voor jongerenreis wilt maken. Ga je voor zon, zee en strand? Wil je veel cultuur zien? Wil je de gehele vakantie met een groepsreis mee, of wil je liever na een week je eigen plan trekken? Bepaal van te voren ook goed je budget. Een vakantie naar Thailand hoeft helemaal niet ontzettend duur te zijn. Het leven in Thailand is goedkoop, eten en drinken hoeft totaal niet duur te zijn. Een jongerenreis naar Thailand kan dus zeker goedkoop uitvallen!

Reistip: Bekijk de pagina met Reisorganisaties en ontdek alle organisaties die een jongerenreis naar Thailand aanbieden. Op de pagina van de desbetreffende reisaanbieder kan je direct een jongerenvakantie boeken!

Populaire bestemmingen jongerenreizen Thailand

Jongerenreizen Thailand - KrabiVeel jongerenreizen naar Thailand maken een rondreis zodat je verschillende plekken ziet en ervaart. Zo ontdek je op welke plekken de vetste feesten zijn, waar de mooiste stranden te vinden zijn en zie je het meeste van Thailand. Populaire bestemmingen tijdens een jongerenreis zijn:

Jongerenvakantie Thailand boeken? Bekijk aanbiedingen van 333 Travel!

Aanbiedingen bekijken

Activiteiten jongerenreis Thailand

Thailand is een ontzettend divers land. Het ene moment sta je met de je voeten in het parelwitte zandstrand van Koh Samet, het andere moment sta je verwondert te kijken naar de Big Boeddha of andere boeddhistische tempels. Dit maakt een jongerenreis naar Thailand erg compleet en voor iedereen anders. Ook de activiteiten die je kunt ondernemen in Thailand zijn ontzettend uiteenlopend. Van duiken in de prachtige onderwaterwereld tot bergbeklimmen of van bungeejumpen van een enorm hoge brug tot een olifantenrit door de jungle. Populaire activiteiten tijdens een jongerenvakantie Thailand zijn:

  • Jongerenreis Thailand - Full Moon PartyZwemmen
  • Feesten
  • Bungjeejumpen
  • Tempels bezoeken
  • Olifantenrit maken
  • Duiken
  • Snorkelen
  • Raften
  • Tocht door de jungle
  • Full Moon Party

Vrijwilligerswerk tijdens jongerenvakantie

Wil je jouw jongerenvakantie graag combineren met vrijwilligerswerk in Thailand? Dat kan! Er zijn reisaanbieders die deze combinatie aanbieden. Op deze manier besteed je je vrije tijd aan zowel vrijwilligerswerk als ontspannen op het strand. Vormen van vrijwilligerswerk in Thailand lopen erg uiteen. Je kunt denken aan Engels geven aan scholieren, je kunt je inzetten voor natuurbehoud, meehelpen op een kinderdagverblijf, opvang, weeshuis of op een lokale school.

 

Enthousiast? Boek direct je jongerenreis naar Thailand!

Direct boeken
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world