Goedkope vliegtickets Thailand

Voordelig vliegen naar Zuid-Oost Azië

Thailand is een ontzettend populair vakantieland en verwerkt erg veel vluchten vanuit het buitenland. Vanuit Schiphol Amsterdam vliegen de vliegtuigmaatschappijen KLM, China Airlines en Eva Air rechtstreeks naar Bangkok. Verreweg de meeste toeristen kopen vliegtickets naar Bangkok om vanuit daar het prachtige Thailand te ontdekken. Je vakantie naar Thailand begint met het zoeken naar goedkope vliegtickets Thailand. Hoewel het land in Zuid-Oost Azië niet om de hoek ligt, hoeven tickets niet duur te zijn. Bekijk de mogelijkheden voor goedkope vliegtickets naar Thailand.

Goedkope vliegtickets vind je bij WTC. Bekijk het ruime aanbod!

Goedkope vliegtickets

Goedkoop vliegen naar Thailand tips

Iedereen is op zoek naar goedkope vliegtickets naar Thailand. Wanneer moet je je tickets boeken? Er zijn een aantal goede tips die je kunnen helpen om goedkoop naar Thailand te kunnen vliegen:

  • Veel vliegtickets naar Thailand vliegen naar Bangkok. Dit zijn vaak niet de goedkoopste tickets. Overweeg om een andere vertrekstad te kiezen dan Amsterdam. Vluchten vanuit de Duitse steden Frankfurt en Düsseldorf of vanuit Brussel in België zijn vaak goedkoper dan vliegen vanaf Schiphol.
  • Vlieg op een doordeweekse dag. Vluchten in het weekend zijn over het algemeen duurder dan vluchten midden in de week.
  • Wees flexibel in je vertrekdata. Door slim te schuiven ben je soms een heel stuk goedkoper uit.
  • Houd de prijzen een tijdje in de gaten. Deze schommelen nog wel eens, sla op het goedkoopste moment toe!
    TIP: Volgens onderzoek is het ideale moment om goedkope vliegtickets Thailand te boeken is 54 of 104 dagen van te voren. 
  • Houd de bekendmaking van nieuwe winter of zomerdienstregeling van vliegtuigmaatschappijen in de gaten. Vaak zitten hier flinke kortingen bij.
  • Vlieg niet rond de feestdagen, ook niet de Thaise feestdagen.

TIP: Zie je ergens een goedkope deal? Boek direct. Vaak is er maar een beperkt aantal beschikbaar!

Bestemmingen vluchten naar Thailand

Vliegen naar ThailandVliegtickets naar Thailand kunnen naar meerdere vliegvelden gaan dan alleen de hoofdstad Bangkok. Dit zijn vaak wel vluchten met 1 of meerdere tussenstops en over het algemeen zijn deze tickets duurder dan een goedkoop vliegticket naar Bangkok. Andere luchthavens waar buitenlandse vluchten naar vliegen in Thailand zijn:

Vliegtickets naar Thailand rechtstreeks

Vanuit Nederland vliegen KLM en EVA Air met rechtstreekse vluchten naar Thailand. Een rechtstreekse vlucht is een vlucht waarbij je niet over hoeft te stappen. In de meeste gevallen gaan deze vluchten naar de grote steden. Dat is bij Thailand ook het geval. Rechtstreekse vluchten vliegen vanuit Nederland naar Bangkok. Zowel als je kiest voor KLM als dat je kiest voor EVA Air. Beide vliegtuigmaatschappijen bieden directe vluchten naar Bangkok aan.

Rechtstreekse vluchten naar Thailand zoeken? Bekijk het aanbod van WTC!

Rechtstreekse vliegtickets

Binnenlandse vluchten

Ben je van plan om binnen een bepaalde tijd meerdere bezienswaardigheden van Thailand te bezoeken? Heb je een strakke planning? Overweeg dan om binnenlandse vluchten te boeken. Dit scheelt een hoop tijd, dit gaat een stuk sneller dan met het openbaar vervoer door Thailand. Er zijn verschillende vliegvelden die binnenlandse vluchten vanaf Bangkok of andere steden hebben. Vliegvelden waar dagelijks op gevlogen kan worden zijn: Bangkok, Koh Samui, Chiang Mai, Phuket, Udon Thani, Krabi, Hat Yai. Je kunt deze vliegtickets ter plekke boeken, maar het is vaak goedkoper om dit al thuis te doen.

Op zoek naar binnenlandse vluchten

Wanneer boek je het goedkoopst een binnenlandse vlucht in Thailand? Zijn deze vliegtickets echt zo goedkoop? Ja! Voor nog geen €20 vlieg je al binnen Thailand naar je volgende bestemming. Zeker als je maar weinig tijd hebt, is het erg zinvol om een binnenlandse vlucht te boeken. Waar boek je deze vliegtickets? Wij raden Skyscanner aan. Hier vind je alle luchtvaartmaatschappijen die binnen Thailand vliegen. Zij vergelijken de prijzen en zo vind je altijd de goedkoopste vlucht!

Vluchten naar Thailand zoeken

Goedkope vliegtickets Thailand boek je het snelst en eenvoudigst online. De volgende websites bieden goedkope vliegtickets aan. Neem goed de tijd om de verschillende vliegtickets te vergelijken. De prijzen verschillen per periode en per website. Vergelijk eerlijk en ga voor de goedkoopste tickets bij:

Algemene info

Hoe lang is het vliegen naar Bangkok? Het is 12 uur vliegen naar New Bangkok International Airport.

Is het vliegveld van Bangkok veilig? Zoals op elk vliegveld moet je goed opletten, dus ook op het vliegveld van Bangkok. Houd altijd je handbagage goed in het zicht.

Wat kost een directe vlucht naar Bangkok? Een vliegticket naar Bangkok boek je al vanaf €688,-.

 

Enthousiast? Boek direct een goedkoop vliegticket!

Direct boeken
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world