Overnachten in Thailand

Bijzonder, luxe of goedkoop?

Thailand is een prachtig land. Een reis naar het land van de eeuwige glimlach is ontzettend populair. Backpacken, rondreizen, eilandhoppen en strandvakanties; allemaal populaire reizen naar Thailand. Wil jij graag zelf je reis samenstellen? Zelf bepalen waar je gaat overnachten in Thailand? Ben je op zoek naar bijzondere manieren van overnachten in Thailand? Wij geven we je verschillende tips en vergelijkingsmogelijkheden. Zodat jij heerlijk kunt genieten tijdens jouw verblijf in Thailand.

Overnachten in Thailand? Ontdek de beste deals!

Hotel deals bekijken

Bijzonder overnachten in Thailand

Je kunt tijdens je backpack-avontuur of rondreis op verschillende bijzondere plekken overnachten in Thailand. Allereerst kan je uiteraard overnachten in één van de vele hotels. Er zijn tal van goedkope hostels, luxe hotels aan het strand. In verschillende prijsklassen. Maar je kunt het ook wat exclusiever aanpakken. Er zijn verschillende manieren van bijzonder overnachten in Thailand. Wat denk je bijvoorbeeld van:

  • Boomhut
  • Gevangenis hostel
  • Tempel
  • Tent in de jungle
  • Sky Hotel
  • Appartement op het water

Goedkoop overnachten Thailand

Thailand is geen duur land. Goedkoop overnachten in Thailand hoeft daarom totaal moeilijk te zijn. Of je nu in Phuket, Chiang Mai, Bangkok, of een van de Thaise eilanden bent; goedkoop overnachten kan altijd en overal. Er zijn in Thailand veel goedkope hotels en hostels, die van alle gemakken en luxe zijn voorzien. Hotels met zwembad, sauna en uitzicht op zee zijn geen uitzondering. Wil je graag goedkoop overnachten? Houd rekening met de volgende tips:

  • Houd rekening met de feestdagen. Tijdens feestdagen zijn hotels en hostels vaak duurder.
  • Vergelijk de prijzen op de verschillende vergelijkingswebsites. Het kan zo zijn dat op website A het hotel goedkoper is dan op website B. Vergelijk de verschillende aanbiedingen dus goed.
  • Probeer flexibel te zijn in je reisdata. Thailand kent een hoogseizoen, dan is het dus drukker in het land en kunnen de prijzen van hotels en hostels ook duurder zijn.

Hotels & Hostels

Wil je graag zelf je vakantie plannen en ben je op zoek naar een hotel of hostel in Thailand? Er zijn verschillende vergelijkingssites waar je op zoekt kunt naar hotels en hostels in specifieke Thaise steden. Dus of je nu op zoekt bent naar een hotel op één van de Thaise eilanden Koh Chang, Koh Phi Phi of Koh Phangan, of juist een hotel zoekt in één van de Thaise steden. Vergelijk de verschillende aanbiedingen van hotels in Thailand via:

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen naar Thailand!

Aanbiedingen bekijken
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world