Wat te doen in Phuket

Duiken, snorkelen, jungletochten en meer excursies op Phuket.

Wat te doen in Phuket? Naast ontzettend veel bezienswaardigheden, heeft het Thaise eiland Phuket je nog veel meer te bieden. Uiteraard wil je tijdens je vakantie op het eiland Phuket de meeste bezienswaardigheden bekijken. Bezoek zeker de mooie tempels en indrukwekkende watervallen. Maar er zijn ook leuke activiteiten te ondernemen tijdens een strandvakantie op dit eiland. Wat te doen in Phuket? Wij geven we je een aantal erg leuke tips, zodat jij je zeker niet hoeft te vervelen!

Een reis naar Thailand boeken? Bekijk de populairste reisaanbieders!

Aanbiedingen bekijken

Wat te doen in Phuket

Tips voor activiteiten tijdens je verblijf op Phuket:

 • Olifant rijden in PhuketOlifantentocht
  Wil je iets onvergetelijks ervaren tijdens je vakantie Phuket? Maak dan een rit op een olifant! Klim op de rug van de olifant en maak een tocht die je nooit meer zult vergeten. Door de jungle, door het water en over onverharde wegen. De olifant brengt je werkelijk overal. Een echte aanrader tijdens je vakantie.
 • Spa’s en wellness
  Thailand staat bekend om zijn massages, spa’s en wellness. Dit zie je ook terug op het Thaise eiland Phuket. Bezoek tijdens je reis door Thailand zeker een spa of wellnesscenter.
 • Bangla Road
  Bangla Road is de plek in Phuket om uit te gaan. De uitgaansstraat van Phuket is alleen lopend te bewandelen. Aan de randen van de gezellige straat hebben alle cafés en bars een buitenterras.
 • Fantasea
  Fantasea is een leuk themapark met als thema het exotische Thailand. Alle Thaise tradities komen aan bod. Er zijn verschillende activiteiten te ondernemen zoals spelletjes, knutselen en een grootse theatershow. Tijdens de avondshow is een avondbuffet inbegrepen.

Het prachtige Phuket ontdekken? Ontdek welke reisaanbieder jouw droomreis aanbiedt!

Reisaanbieders bekijken

Activiteiten rond het water

 • Wat te doen in PhuketDuiken en Snorkelen
  Duiken op Phuket is ontzettend populair. Jaarlijks komen er duizenden toeristen naar dit prachtige eiland om te scubaduiken of te snorkelen. De onderwaterwereld is prachtig en de temperatuur van het water erg aangenaam.
 • Varen met een longtailboat, cruise of zeilboot
  Er zijn veel bootverhuurbedrijven waar je een bootje kunt huren en een dag het water op kunt. Huur bijvoorbeeld een catamaran of ga mee met een cruise en ontdek de waterwereld rond Phuket.
 • Golfsurfen en Kitesurfen
  Het vele water rond Phuket leent zich uitstekend om een dag te golfsurfen. Of je nu een beginnend surfer bent, of al ervaren. De golven rond Phuket dagen je uit voor een dag surfen. Er zijn veel surfscholen die jou de fijne kneepjes van het vak willen bijbrengen. Ga dus zeker een dag surfen tijdens je vakantie op Phuket!
 • Kajakken en Kanoën
  Phang Nga Bay - PhuketTijdens een kajak- of kanotocht ervaar je hoe mooi Phuket is. Je komt langs prachtige inhammen en rotsen. De mooiste kano- of kajaktocht maak je bij Phang Nga Bay. De kalkrotsen aan de kustlijn en de smalle inhammen maken Phang Nga Bay tot een prachtige plek op het water.
 • Raften
  Op het vele water in de buurt van Phuket kan je ontzettend goed raften. Het wilde water stuurt je langs indrukwekkende rotsen waardoor het een spannende tocht is.

 

Enthousiast? Bekijk populaire aanbiedingen naar Phuket!

Aanbiedingen bekijken
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world